Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Tempt mkn best kt nilai

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sistem



Posts : 63
Join date : 2010-08-17

PostSubject: Tempt mkn best kt nilai   Tue Aug 17, 2010 4:07 pm

Ha...citer sikit tempt mkn best yg ada kat sini...
Back to top Go down
View user profile
seruling



Posts : 23
Join date : 2010-05-20

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Tue Aug 17, 2010 5:18 pm

saya pun minat topik makan ni...saya pun nak tahu jugak coz tak biasa area situ. kalau bangi tu ada restoren sup keting mmg sedap
Back to top Go down
View user profile
husnahusni



Posts : 4
Join date : 2010-08-16

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Tue Aug 17, 2010 5:34 pm

nak pekena roti canai blh pekena roti canai mantin kat nilai 3.......klu minat yang ala-ala mamak blh pekena kat assalam kat semarak, suke makan tosei dia.....

malam kalu nak pekena ikan steam & masakan ala thai.... blh try restoran kat depan nilai square, deret dengan Pasaraya Grand Union...name dia lupe la pulak.....tapi masakan dia blh tahan gak...harga pun ok

kalu kat BBN plh pekena kat restoren puket....situ pun ok, open air lg....tp aritu pegi banyak nyamuk la pulak.......

Back to top Go down
View user profile
rizal



Posts : 32
Join date : 2010-06-01
Location : Seremban

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Fri Aug 20, 2010 9:42 am

sblm ni ade tgok jalan2 cari makan di n9.dlm program tu JJCM pegi ke ice room di nilai square.nampak menarik jugak mkanan kt cane.pastu JJCM pegi ke kdai mkn yg ade serve bubur n mcm2 lauk.sape2 tau name kedai mane tu n lokasinya?
Back to top Go down
View user profile
AAA



Posts : 3
Join date : 2010-05-14

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Mon Aug 23, 2010 5:22 pm

yang bubur nasi tu, kedai kelantan... row pizza hut dengan KFC dekat dgn Courts Mammoth. Kalau nak try tomyam power, cuba Phuket tepi jalan sebelum sampai Giant.

Back to top Go down
View user profile
AAA



Posts : 3
Join date : 2010-05-14

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Mon Aug 23, 2010 5:33 pm

yang bubur nasi tu, kedai kelantan... row pizza hut dengan KFC dekat dgn Courts Mammoth. Kalau nak try tomyam power, cuba Phuket tepi jalan sebelum sampai Giant.

Back to top Go down
View user profile
sistem



Posts : 63
Join date : 2010-08-17

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Fri Aug 27, 2010 1:36 pm

Waahhhh mcm phuket jerk yg meriah.... AAA dari taman mn?
Back to top Go down
View user profile
AAA



Posts : 3
Join date : 2010-05-14

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Fri Aug 27, 2010 2:13 pm

Saya dari Laman Jasmin... nampak juga fb for nilai impian, tapi x ramai org register?
Back to top Go down
View user profile
sistem



Posts : 63
Join date : 2010-08-17

PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   Fri Aug 27, 2010 2:23 pm

AAA wrote:
Saya dari Laman Jasmin... nampak juga fb for nilai impian, tapi x ramai org register?

Maybe ramai lagi yg x tau kot...
Back to top Go down
View user profile
d'Aroma Recipe



Posts : 9
Join date : 2010-09-24
Location : Bandar Baru Nilai

PostSubject: d,aroma recipe   Tue Oct 19, 2010 4:14 pm

Since you all cite pasal makan,bole la dtg ke new reatoran D,aroma recipe di tmn jasmin nilai (belakang pasaraya rezeki)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Tempt mkn best kt nilai   

Back to top Go down
 
Tempt mkn best kt nilai
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Related Topic :: Related Topic-
Jump to: