Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Proses lepas dapat surat kunci

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
md_fazry



Posts : 11
Join date : 2012-03-26

PostSubject: Proses lepas dapat surat kunci   Mon Mar 26, 2012 4:54 pm

Salam All & moderator ...

Sy nk post je topic ni sbb dah cari lama sgt tak jumpa plak thread yg citer secara detail apa proses2 nk amik kunci. bukan apa ... sy dah dpt surat dari SD, and semlm pun dah g jmpa diorg ... cuma dlm surat dari SD tu .. ada beberapa perkara yg agak tidak senang untuk dibaca dan menimbulkan keraguan ... tanya pada SD Nilai, depa tak taw pasal surat tu dari credit dept. (Melawati kot?).

Jadi, sbb itu kalau ada sesapa atau penghuni2 atau bakal2 penghuni yg bole ceritakan secara detail proses2 selepas dpt surat kunci sehingga kunci diterima ...

Yg memasalahkan akal pikiran saya - bila SD tulis dalam surat mengatakan SD tak akan bertanggungjawab selpas 14 hari dari tarikh surat (tulis date pun guna pen jer) terhadap apa2 damage or loss terhadap umah. Setaw saya warranty bukan ka 18 bulan? cuma org SD Nilai tak mampu jawab la sebab bukan depa yg kuar surat. So, sy nk taw la apa maksud kata nyer ... bukan kah segala kerosakan masa kita baru masuk umah mesti ditanggung oleh pemaju???? mungkin pemahaman inggeris saya kurang, tapi org SD tu baca dia pun tak paham (takkan sampai 2 org tak paham???)

Minta maaf kalau panjang lebar ... bukan apa ... tgh takder keje nk buat kat opis nie ...
Back to top Go down
View user profile
adotzz



Posts : 6
Join date : 2011-01-19

PostSubject: Re: Proses lepas dapat surat kunci   Wed Mar 28, 2012 1:25 pm

rujuk reply saya dlm topik wayansari
Back to top Go down
View user profile
 
Proses lepas dapat surat kunci
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: