Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Nilai Foods and Delicacies Outlets

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
capricornian



Posts : 14
Join date : 2010-07-31

PostSubject: Nilai Foods and Delicacies Outlets   Wed Aug 25, 2010 1:45 am

salam,

saja nak share tempat-tempat makan yang ok berdekatan dengan kejiranan Nilai Impian

1. Aunty Ainey - Kg Chelet, Jalan lama Nilai - Sepang. Belakang Sekolah Desa Cempaka... dari Terminal pekan Nilai, traffic light labu / sepang jalan terus..kat sebelah kanan..buka petang , tutup ahad..good landscape dan rasa ok..bulan posa , iftar fully booked..

2. SAS Ayam Kampung , depan giant

3. Char kuey Teow power, restoran BBN , dekat depan Nilai Square yang ada pentas karaoke yang macam sangkar burung tu..

4. ADAM - lot kedai JATI dekat USIM (western food)

5. Cucur Udang - best kat tepi jalan short cut Desa Cempaka ke kampung kubang..

6. Keropok Lekor , laksam dan cendol - Bas Stop Taman Semarak

7. Sarapan Pantai Timur - kedai kelantan sebaris dengan secret recipe

8. MAS BOTAK - pecel ayam , pecel lele terletak dekat sebelah sup gear box berdekatan asrama lelaki usim di bandar baru Nilai

9. Sup Berdengung - kedai zink panjang kat tengah2 nilai 3...ada dua yang bapak banner warna cerah, yang anak banner warna gelap..better pergi yang bapak punya sedap sikit

10. Stall As salah - kalau nak makan masakan Arab Jordan terletak di medan selera kolej lagenda mantin.

11. Kedai Makan Haji Nor - ni best nasi lemak in Mantin...pastikan datang awal pagi sebelum jam 930..kalau tak nasib ler..hari ahad tutup yer

12. Tomyam poktek - tak ingat nama gerai kat bulatan berdekatan dengan kedai motor honda

13. Nasi kandar - dekat flat sederet dengan Sekolah Desa Cempaka..ramai orang

tu la sedikit sebanyak yang saya tahu..so bon appetite
Back to top Go down
View user profile
kacangberg



Posts : 18
Join date : 2010-08-09

PostSubject: Re: Nilai Foods and Delicacies Outlets   Thu Aug 26, 2010 3:19 pm

fuhh...beh habaq hang..... alhamdulillah...ada gak info tempat makan...nanti saya try...kalau ada tempat baru, boleh la di-updatekan...
Back to top Go down
View user profile
capricornian



Posts : 14
Join date : 2010-07-31

PostSubject: Re: Nilai Foods and Delicacies Outlets   Thu Dec 09, 2010 11:58 am

Update :

Restoran Melayu

1. Restoran Diana kat area McDonald drive thru belakang hardware. aneka lauk

Restoran yang dah ada nama

1. KFC - kat Giant dan sederet pizza hut
2. Bangi Kopitiam kat Aeton Hotel
3. Pizza Hut
4. A&W depan Giant
5. Ayam Penyet
6. The Chicken Rice Shop
7. Oldtown
8. Domino's Pizza
9. Ice Room - best ice cream dia..
10. Secret Recipe
11. Rasa Mas
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Nilai Foods and Delicacies Outlets   

Back to top Go down
 
Nilai Foods and Delicacies Outlets
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some Extra Milk in Brooklyn Park
» Fake food being sold
» another sighting of maddie
» deciding whats best regarding food

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Talk :: Member's Talk-
Jump to: