Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
elmall



Posts : 6
Join date : 2010-09-05

PostSubject: kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.    Tue Sep 14, 2010 1:04 pm

Terdapat lebih 80 lot bungalow lot bersebelahan Warisan Villa. Di mana lot-lot banglo ini kelihatannya masih belum didirikan apa-apa binaan. Kali terakhir melawat pada 14 september 2010, kelihatan rumah-rumah warisan villa sudah hampir terbina sepenuhnya. Akan tetapi tiada tanda-tanda pembinaan di lot-lot banglo ini.

Kepada pembeli-pembeli lot-lot banglo di NILAI HEIGHT ini kemungkinan tertunggu-tunggu antara satu dengan yang lain..bila agaknya jiran-jiran mereka ingin mula membina rumah-rumah mereka.

Di sini saya (salah seorang pembeli lot Nilai height ) ini mengambil inisiatif untuk menyenaraikan pemilik-pemilik tanah ini dan bolehlah di letakkan cadangan bila kita sama-sama target untuk pembinaan rumah-rumah kita mula dijalankan.

Mudah-mudahan memudahkan pihak SIME DARBY untuk memulakan langkah awal memajukan fasiliti di sana.

saya lot 48 NILAI HEIGHT target 2012
Back to top Go down
View user profile
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Re: kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.    Mon Mar 21, 2011 3:07 pm

en elmall beli tanah tu dulu berapa rm sekaki?
skrg hage rm24. berminat juga nk beli, tp skrg tinggal lot2 beso je
13k dan 19k klu x silap
jd bolela tahan hage ye tu....jd mcm x mampu lah nk beli Smile
Back to top Go down
View user profile
sistem



Posts : 63
Join date : 2010-08-17

PostSubject: Re: kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.    Tue May 10, 2011 7:27 pm

jaifaizal wrote:
en elmall beli tanah tu dulu berapa rm sekaki?
skrg hage rm24. berminat juga nk beli, tp skrg tinggal lot2 beso je
13k dan 19k klu x silap
jd bolela tahan hage ye tu....jd mcm x mampu lah nk beli Smile

Ada lagi ke tanah2 tu?
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.    Wed May 11, 2011 6:19 pm

jaifaizal wrote:
en elmall beli tanah tu dulu berapa rm sekaki?
skrg hage rm24. berminat juga nk beli, tp skrg tinggal lot2 beso je
13k dan 19k klu x silap
jd bolela tahan hage ye tu....jd mcm x mampu lah nk beli Smile

kalu beli yg 19K tu kongsi 4 orang nk x? hehehe.. pastu pecah la.. kekeke
Back to top Go down
View user profile
elmall



Posts : 6
Join date : 2010-09-05

PostSubject: Re: kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.    Mon May 30, 2011 11:22 am

masa saya beli dulu sekaki rm14.00kot? tapi tak tau harga sekarang brp... skrg stay shah alam sebab klinik saya di bukit raja klang...nak buat rumah skrg tapi nampak byk yg masih kosong...kalau empunya lot2 tepi lereng tu nakbuat rumah ada baiknya kita cuba tanya majlis kalau2 ada peruntukan untuk buat wall.
Back to top Go down
View user profile
cthye



Posts : 1
Join date : 2012-06-14

PostSubject: nilai impian   Thu Jun 14, 2012 6:22 pm

wonder how much is the lot worth now, saw a completed bungalow when i last visited in april 2012
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.    Today at 9:38 am

Back to top Go down
 
kepada pembeli bungalow lot NILAI HEIGHT.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» how-to-center-the-banner-and-adjust-width-and-height
» MARY ELIZA MAHONEY 1845-1926
» Rapper Nas and English wife kelis use to look so perfect together
» Search for world's tallest woman
» Amine Gülşe- TURKEY WORLD 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: