Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Advertise your House for Sell or Rent here...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
elmall



Posts : 6
Join date : 2010-09-05

PostSubject: INGIN MENCARI RUMAH SEWA UNTUK DIDUDUKI DARI SEKARANG HINGGA 4 TAHUN AKAN DATANG   Sun Sep 05, 2010 2:44 pm

SAYA INGIN MENCARI RUMAH SEWA DI NILAI IMPIAN UNTUK 3 HINGGA 4 TAHUN AKAN DATANG. BERKELUARGA DENGAN 3 ORANG ANAK.

KADAR SEWA RM 500 HINGGA RM800
Back to top Go down
View user profile
chocolate81



Posts : 5
Join date : 2010-06-03
Age : 36
Location : Laman Isora

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Wed Sep 15, 2010 10:09 am

kat laman isora ada umah tok di sewa...
No.13A, Jalan Isora 4,

pergi la survey dulu..kalu berminat nanti bgth arr..
Back to top Go down
View user profile http://chocolate81.blogspot.com
elmall



Posts : 6
Join date : 2010-09-05

PostSubject: boleh bagi contact no, tak untuk laman isora tu   Wed Sep 15, 2010 1:39 pm

boleh bagikan saya contact no tak? utk laman isora tu?

dan boleh tak buat 3+1 agreement?

sebulan berapa?

Back to top Go down
View user profile
tomato81

avatar

Posts : 20
Join date : 2010-10-06

PostSubject: SALAM    Thu Oct 07, 2010 11:56 am

EN ELMALL ..... NK SEWA UTK UMH BUJANG KEE BERFAMILY....
Back to top Go down
View user profile
fisha77



Posts : 1
Join date : 2010-10-29

PostSubject: Advertise your House for Sell or Rent here...   Fri Oct 29, 2010 7:33 am

Assalamualaikum,

Saya dan keluarga saya berminat untuk menyewa rumah teres Dillenia di Nilai Impian.

Sila email: fisha77@gmail.com /012-8298198

Sekian,terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Wed Nov 10, 2010 8:51 pm

fisha77 wrote:
Assalamualaikum,

Saya dan keluarga saya berminat untuk menyewa rumah teres Dillenia di Nilai Impian.

Sila email: fisha77@gmail.com /012-8298198

Sekian,terima kasih.

dspt je kuci kitorang hello la ok.. oh ye knapa nk sewa kat dillenia ni ye? wayan sari?
Back to top Go down
View user profile
syed62



Posts : 4
Join date : 2011-01-11

PostSubject: House for Sell or Rent in Nilai impian..   Tue Jan 11, 2011 10:03 pm

HI,

Anyone can share or inform me if got news regarding house to sell in warisan Villa.
My friends is really interested to buy...Smile


Syed


Back to top Go down
View user profile
Impian_Home



Posts : 21
Join date : 2010-12-27

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Jan 13, 2011 6:59 pm

yang ni ke? --> http://www.mudah.my/Nilai+Impian+Semi+D+2+tingkat-8088649.htm?last=1
Back to top Go down
View user profile
syed62



Posts : 4
Join date : 2011-01-11

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Fri Jan 14, 2011 8:41 am

I rase yg itu semi-d sambung tepi....
I nak cari yg back-to-back dlm warisan villa
Back to top Go down
View user profile
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Hage sewa / jual untuk Dillenia   Thu Feb 17, 2011 10:42 am

Salam semua
Siapa ada info tentang harga market untuk sewa atau jual Dillenia unit pls share ok
Thank you
Back to top Go down
View user profile
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Mar 17, 2011 11:53 am

xde orang reply ke, xpe biar aku yg reply sendiri. hehe
confirm rumah aku ni akan dijual
lokasi end lot tepi padang bersebelahan dgn rumah dillenia yg lama tu
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Mar 17, 2011 2:46 pm

jaifaizal wrote:
xde orang reply ke, xpe biar aku yg reply sendiri. hehe
confirm rumah aku ni akan dijual
lokasi end lot tepi padang bersebelahan dgn rumah dillenia yg lama tu

hahaha lawak lah ko ni.. so far survey nyer camni...Dillenia lama sewa dlm 600-750, jd dillenia baru bole lah tekan dlm above 800. klu nak sampai 950 - 1000 depends ada ape facilities/fixtures dlm umah.

Last visit ke sales office (dlm 2 minggu lps) sales officer kat situ ada btahu, ada gak org yg dtg tanya klu ada ssesape yg nak let go dillenia phase 2 ni.. sanggup nak byr dlm 360K. Coz umah baru Davina nak launch dlm bln 5 pon harga dlm 330k, area mmg lbh kecik dari dillenia. (22 x 75 kot)

Harap dpt membantu.
Back to top Go down
View user profile
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Mar 17, 2011 4:44 pm

alhmdllh ada jugak orang reply Smile
with gd info as bonus, thanks jmine
ok jugak ek hage dia
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Mar 17, 2011 9:46 pm

jmine wrote:
jaifaizal wrote:
xde orang reply ke, xpe biar aku yg reply sendiri. hehe
confirm rumah aku ni akan dijual
lokasi end lot tepi padang bersebelahan dgn rumah dillenia yg lama tu

hahaha lawak lah ko ni.. so far survey nyer camni...Dillenia lama sewa dlm 600-750, jd dillenia baru bole lah tekan dlm above 800. klu nak sampai 950 - 1000 depends ada ape facilities/fixtures dlm umah.

Last visit ke sales office (dlm 2 minggu lps) sales officer kat situ ada btahu, ada gak org yg dtg tanya klu ada ssesape yg nak let go dillenia phase 2 ni.. sanggup nak byr dlm 360K. Coz umah baru Davina nak launch dlm bln 5 pon harga dlm 330k, area mmg lbh kecik dari dillenia. (22 x 75 kot)

Harap dpt membantu.

360K? are u serius? hahaha.. untung sabut timbul.. untung batu tenggelam..
Back to top Go down
View user profile
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Mar 17, 2011 10:10 pm

faizal_bulat wrote:
jmine wrote:
jaifaizal wrote:
xde orang reply ke, xpe biar aku yg reply sendiri. hehe
confirm rumah aku ni akan dijual
lokasi end lot tepi padang bersebelahan dgn rumah dillenia yg lama tu

hahaha lawak lah ko ni.. so far survey nyer camni...Dillenia lama sewa dlm 600-750, jd dillenia baru bole lah tekan dlm above 800. klu nak sampai 950 - 1000 depends ada ape facilities/fixtures dlm umah.

Last visit ke sales office (dlm 2 minggu lps) sales officer kat situ ada btahu, ada gak org yg dtg tanya klu ada ssesape yg nak let go dillenia phase 2 ni.. sanggup nak byr dlm 360K. Coz umah baru Davina nak launch dlm bln 5 pon harga dlm 330k, area mmg lbh kecik dari dillenia. (22 x 75 kot)

Harap dpt membantu.

360K? are u serius? hahaha.. untung sabut timbul.. untung batu tenggelam..

wah boleh untung sabut ni
bape boleh bukak hage bro faizal_bulat let say mine end lot?
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Mar 17, 2011 10:16 pm

jaifaizal wrote:
faizal_bulat wrote:
jmine wrote:
jaifaizal wrote:
xde orang reply ke, xpe biar aku yg reply sendiri. hehe
confirm rumah aku ni akan dijual
lokasi end lot tepi padang bersebelahan dgn rumah dillenia yg lama tu

hahaha lawak lah ko ni.. so far survey nyer camni...Dillenia lama sewa dlm 600-750, jd dillenia baru bole lah tekan dlm above 800. klu nak sampai 950 - 1000 depends ada ape facilities/fixtures dlm umah.

Last visit ke sales office (dlm 2 minggu lps) sales officer kat situ ada btahu, ada gak org yg dtg tanya klu ada ssesape yg nak let go dillenia phase 2 ni.. sanggup nak byr dlm 360K. Coz umah baru Davina nak launch dlm bln 5 pon harga dlm 330k, area mmg lbh kecik dari dillenia. (22 x 75 kot)

Harap dpt membantu.

360K? are u serius? hahaha.. untung sabut timbul.. untung batu tenggelam..

wah boleh untung sabut ni
bape boleh bukak hage bro faizal_bulat let say mine end lot?

cek PM.. hehehe..
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Thu Mar 17, 2011 10:18 pm

kan best kalu ada sekolah.. lagi mantap harga.. event pajam pun MV above 300K, nikan pula rumah yg same sqft dan lagi byk kemudahan..
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Fri Mar 18, 2011 12:09 pm

serius bro! tulah yg sales officer kat SD ckp. Ada yg malas nak tunggu constrction..nak umah immediate. lgpon umah yg baru nak launch ni pon mmg over 300k smaller built-up. Klu rajin drop by lah kat sales office tu, manerlah tahu ada yg tinggalkan no hp ker? hehehe
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Fri Mar 18, 2011 4:01 pm

erm ada no phone derang x? no azmi ke sapa2 la yg dok sale opis.. dh hilang la..
Back to top Go down
View user profile
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Mon Mar 21, 2011 9:12 am

bro aku hntr azmi's phone number on your inbox
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Mon Mar 21, 2011 10:34 am

jaifaizal wrote:
bro aku hntr azmi's phone number on your inbox

tq brother...
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Mon Mar 21, 2011 11:07 am

[quote="faizal_bulat"]
jaifaizal wrote:
bro aku hntr azmi's phone number on your inbox

tq brother... [/quote

Gud luck bro..call skali Che Hasliza..she's my contact person..
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Mon Mar 21, 2011 3:24 pm

gila x gila ada org call nk sewa umah.. masuk ujung bulan ni.. RM850/bulan sanggup bayar.. sesapa yg ada umah kt area dilenia/NI xkisah la fase 1 @ 2 yg bole masuk bulanb april.. bole bg no kat den.. kawan ni mcm terdesak dah.. harap maklong..
Back to top Go down
View user profile
zue ilias



Posts : 1
Join date : 2011-04-04

PostSubject: House For Sale @ Warisan Villa   Mon Apr 04, 2011 1:29 am

Salam,

Saya merupakan pembeli rumah Warisan Villa dan saya berhasrat untuk menjual rumah tersebut setelah mendapat kunci. Lokasi no. 44 (semi-D corner lot) sambung tepi. Berminat sila hubungi saya di talian 016-2235110 atau email saya ke zumyagri@gmail.com.

Harga - RM650,000 (nego)

Terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
sistem



Posts : 63
Join date : 2010-08-17

PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   Mon May 16, 2011 5:39 pm

zue ilias wrote:
Salam,

Saya merupakan pembeli rumah Warisan Villa dan saya berhasrat untuk menjual rumah tersebut setelah mendapat kunci. Lokasi no. 44 (semi-D corner lot) sambung tepi. Berminat sila hubungi saya di talian 016-2235110 atau email saya ke zumyagri@gmail.com.

Harga - RM650,000 (nego)

Terima kasih.


dah jual ker rumah ni?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Advertise your House for Sell or Rent here...   

Back to top Go down
 
Advertise your House for Sell or Rent here...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Creator of House Mouse
» UK Goverment To Sell White Cliffs of Dover
» Welcome to the nut-house
» Inside the house of horror
» Cajas Raras y flores - Doll house - Eigentijos Origami -Faboluos Origami Boxes

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: