Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 House Grille buy in group boleh dpt discount

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: House Grille buy in group boleh dpt discount   Thu Mar 17, 2011 11:51 am

Salam All
Sy ada kenal grille rumah contractor boleh bagi discount tp jika ada beberapa rumah nk pasang.
Kalau rumah aku sorang susah sikit tuh
Design lain2 pun xpe sbb dia boleh save pada cost transport
Dia btahu sekarang pun hage besi boleh tahan mahal naik masa raya cina lepas
nk design mcm2 pun ada kecuali stainless still
contactor ni ok, dia yg pasang rumah aku kat KL. Dia bg memang besi yang tebal. (biasanya contractor yg lain bagi besi nipis yg senang karat dgn hage mcm tu).
Jd sesiapa berminat boleh inform me ok
thanks
Back to top Go down
View user profile
redzu1



Posts : 7
Join date : 2010-05-13

PostSubject: Re: House Grille buy in group boleh dpt discount   Thu Mar 17, 2011 1:06 pm

salam jaifaizal,

cantik jugak tu kalau dpt diskaun...boleh save utk bajet lain...
Back to top Go down
View user profile
jaifaizal



Posts : 22
Join date : 2010-06-28

PostSubject: Re: House Grille buy in group boleh dpt discount   Thu Mar 17, 2011 2:10 pm

wsalam redzu1, betul tu kena save mana yg bole
skrg ni semua brg boleh tahan mahal, cubalah try mintak qoute untk grille atau renovate rumah. lg kalau ada pecah2 sikit je sure kena riban2
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: House Grille buy in group boleh dpt discount   Fri Mar 18, 2011 12:16 pm

x sabar nak dpt kunci..tp bila pikirkan nak byr riban2 aduh..seram!!!
Back to top Go down
View user profile
mylisa_14



Posts : 5
Join date : 2010-11-15

PostSubject: Grill Rumah   Fri Apr 08, 2011 12:40 pm

sapa2 boleh bagi contact org buat grill tak??
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: House Grille buy in group boleh dpt discount   Sat Apr 09, 2011 2:22 pm

Salam puan... ada baik nye kira jika tuan bertanya tentang topik ini di SINI

SEKIAN

p/s - sy merge ye thread ni...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: House Grille buy in group boleh dpt discount   Today at 9:44 am

Back to top Go down
 
House Grille buy in group boleh dpt discount
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Creator of House Mouse
» Welcome to the nut-house
» Inside the house of horror
» Cajas Raras y flores - Doll house - Eigentijos Origami -Faboluos Origami Boxes
» Vietnam Origami Group #5 VOG : 50 Heures de pliage - LNP #5 VOG

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: