Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Homemade Chocolate untuk tempahan dan kelas

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
chocolate81



Posts : 5
Join date : 2010-06-03
Age : 35
Location : Laman Isora

PostSubject: Homemade Chocolate untuk tempahan dan kelas   Thu Jun 03, 2010 4:31 pm

Salam semua ahli nilai impian..

Sy menerima tempahan coklat untuk sebarang kenduri (perkahwinan, pertunangan, hari lahir dll).
coklat ni sesuai untuk dijadikan doorgift atau hadiah untuk org tersayang.. Razz

Bagi yang berminat untuk menhadiri kelas pula..sy adakan kelas membuat coklat setiap hari minggu..
sabtu dan ahad..sesiapa yang berminat tu boleh lah hubungi saya..manalah tau ibu ke, isteri ke, kakak ke, adik ke yg berminat nak belajar..lagipun sy tinggai kat laman isora..dekatla nak dtg.. flower

untuk keterangan lanjut atau yg berminat nak tempah tu hubungi sy 012 6713212
atau lawati http://chocolate81.blogspot.com Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://chocolate81.blogspot.com
anas



Posts : 4
Join date : 2010-10-06

PostSubject: Re: Homemade Chocolate untuk tempahan dan kelas   Wed Oct 06, 2010 6:05 pm

ecik/ cik/ puan choc81, boleh offer course buat coklat untuk anak saya during school holiday. saya tengah plan nak hantar dia ke mana masa cuti sekolah bulan nov nanti
Back to top Go down
View user profile
chocolate81



Posts : 5
Join date : 2010-06-03
Age : 35
Location : Laman Isora

PostSubject: Re: Homemade Chocolate untuk tempahan dan kelas   Sun Nov 14, 2010 6:07 pm

bole sy tau umur anak en anas...kalu berminat bole tinggal kan email add..
nanti sy sesuaikan course homemade chocolate ni mengikut umur anak en..
Back to top Go down
View user profile http://chocolate81.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Homemade Chocolate untuk tempahan dan kelas   Today at 7:30 am

Back to top Go down
 
Homemade Chocolate untuk tempahan dan kelas
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 5 minute chocolate cake - in a mug
» Plastic found in Easter eggs: Nestle withdraws ‘tens of thousands’ of chocolate treats from sale
» What's not to like about hot chocolate?
» White chocolate cheesecake
» WWI Commemorative Chocolate Bar

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: