Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
boboi



Posts : 2
Join date : 2011-06-20

PostSubject: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Mon Jun 20, 2011 10:29 am

Salam semua, ahli baru di sini Smile

Saya pembeli rumah di laman dillenia, baru dapat kunci minggu lepas.

Sekarang tengah survey kontraktor untuk kitchen cabinet dan gril.

Saya dah amik quotation dengan beberapa kontraktor and yang paling murah dapat dengan company nama NAMORA yang diuruskan En Radzi... so nak tanya ada sesiapa di sini dah deal dengan syarikat NAMORA ni?

Pakcik Radzi tu nampak macam pengalaman tapi tak tau la hasil kerja sebenarnya camne...
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Mon Jun 20, 2011 11:05 am

boboi wrote:
Salam semua, ahli baru di sini Smile

Saya pembeli rumah di laman dillenia, baru dapat kunci minggu lepas.

Sekarang tengah survey kontraktor untuk kitchen cabinet dan gril.

Saya dah amik quotation dengan beberapa kontraktor and yang paling murah dapat dengan company nama NAMORA yang diuruskan En Radzi... so nak tanya ada sesiapa di sini dah deal dengan syarikat NAMORA ni?

Pakcik Radzi tu nampak macam pengalaman tapi tak tau la hasil kerja sebenarnya camne...

brapa dia bg harga?
Back to top Go down
View user profile
boboi



Posts : 2
Join date : 2011-06-20

PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Mon Jun 20, 2011 12:17 pm

dia quote kitchen cabinet (solid nyatoh, complete dengan aksesori) dlm RM11K

gril plak (wrought iron + powder coating) RM3K

kalo compare ngan kontraktor yang 2nd murah beza dlm RM6k jugak la (gril + kitchen cabinet)
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Mon Jun 20, 2011 3:58 pm

boboi wrote:
dia quote kitchen cabinet (solid nyatoh, complete dengan aksesori) dlm RM11K

gril plak (wrought iron + powder coating) RM3K

kalo compare ngan kontraktor yang 2nd murah beza dlm RM6k jugak la (gril + kitchen cabinet)

yg gril tu mmg murah...
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Thu Jun 23, 2011 9:34 pm

faizal_bulat wrote:
boboi wrote:
dia quote kitchen cabinet (solid nyatoh, complete dengan aksesori) dlm RM11K

gril plak (wrought iron + powder coating) RM3K

kalo compare ngan kontraktor yang 2nd murah beza dlm RM6k jugak la (gril + kitchen cabinet)

yg gril tu mmg murah...

Grill tu mmg murah. sure wrought iron. setahu sya wrought iron x pakai powder coating. Kene make sure 2 wrought iron ataupon hollow metal. kitchen cabinet depends xgn braper saiznyer. pakcik tu buat one flush dari dry ke wet shj atau ada L shape kat dry, ada glass door cabinet ker?. compare dgn other contractor ttg accessories juga. klu cuma beri dish rack ajer..xler byk sgt added value nyer.
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Thu Jun 23, 2011 9:36 pm

ohya..klu susah sgt tanya packcik tu sama ada dia dah ada buat rumah yg lain kat dillenia x..klu ada bole tgk sample kerja.. ada contractor mmg tunjuk sample kerja kat 1 umah..konon nyer umah tu jd showhouse ler
Back to top Go down
View user profile
rizal



Posts : 32
Join date : 2010-06-01
Location : Seremban

PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Sun Jul 03, 2011 11:06 am

Grille hollow steel utk dillenia dlm rm3.2k ok x harganya?rumah tengah yg dapur di belakang.
Back to top Go down
View user profile
mhasliy



Posts : 9
Join date : 2011-03-31
Age : 37
Location : KL, Putrajaya, Nilai Impian

PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   Tue Aug 02, 2011 12:46 pm

Saya ambil En Radzi (H/p: 0192351806) bagi kerja2 grill rumah saya. type double frontage (Kitchen depan) harga paling murah setakat ni. MS Grill design jalur2 + white powder coating RM2.5K

Boleh tahan cantik dan kemas. kerja2 ambil masa 4 minggu

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)   

Back to top Go down
 
Kontraktor rumah (Syarikat NAMORA)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: