Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Special promotion and offer for Hari Raya

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
puterikiyora



Posts : 1
Join date : 2011-07-18

PostSubject: Special promotion and offer for Hari Raya   Mon Jul 18, 2011 12:50 pm

Salam and Good day,

Good news tuk all ladies, now we are having sale for Premium Beautiful Corset. In one single receipt (CASH/CREDIT CARD). RM150 cash rebate!!

Apa kelebihan PB corset? PB mengandungi teknologi Far infrared rays diakui oleh Superbrand 2003/2004. 15 thn dalam pasaran..

1. Menguruskan badan
2. Melangsingkan perut
3. Membentuk kontur tubuh badan (Ideal Shape)
4. Melancarkan pengaliran sistem darah
4. Menghilangkan asma, gastrik, ulser
5. Menghilangkan sakit tulang belakang (Product diakui oleh Persatuan Pakar Chiropractor Amerika)
6. Membentuk payudara(to give firm breast)
7. Membentuk punggung "terangkat" yang menawan
8. Menghilangkan sakit kepala
9. Menghilangkan celulite
10. Menghilangkan stretch mark *bg wanita selepas bersalin
11. Berpantang selepas bersalin
12. Menyusukan anak (PB melancarkan pengaliran darah serta melancarkan sistem susu ibu dlm badan dan mengelakkan breast menjadi kendur)
13. Menguatkan rahim dgn meletakkan rahim di kedudukan yg betul (sgt bagus untuk wanita yg ingin mengandung + pil maharani)
14. Menghilangkan senggugut/period pain.


Ada banyak kebaikan menggunakan PB corset ni.. Yang nak kuruskan badan, tak puas hati dengan shape tu... dari menghabiskan duit ke slimming program, diet and cube mcm2 krim, siap bersenam siang malam..

Cubelah PB ni.. Warranty for life time.. if rosak, free repair and services. Semua product disertai dengan warranty card.


And Good news lagi, for those yang nak masuk bisness... Boleh bisness dengan PB ni...

Tuk registration July, Level Manager, your 1st bonus (10-12th August masuk) dpt RM4,500.

Bisness ni paling penting kesungguhan... and paling best.. its TEAMWORK.. banyak event and aktiviti menarik dari company and group..

HOLIDAY!

Keje.. keje .. keje.. mmg tak penah nak gi oversea? jgn oversea je.. dlm Malaysia ni pun tak lepas lagi tau..

TAPI COMPANY mengiktiraf usaha kita.. dpt TAJA FREE pegi HOLLAND and BELGIUM tuk sape2 yang join bisness ni July.

Dapat Car Fund! ada company senang2 nak bagi car fund Rm1000 sebulan?
Dapat sponsored Watch..

Contact saya tuk beli PB atau berminat sgt nak buat bisness! cheers

013-3414014 atau email saya - puteri.kiyora@gmail.com

tuk lewati blog... leh la masuk web ni: http://premiumbeautifulcorset4u.blogspot.com



Back to top Go down
View user profile
 
Special promotion and offer for Hari Raya
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» JOAS Special Edition 2008
» JOAS Special Edition 2012
» WTB - First Special Service Force
» 1st Special Service Force Parachute Oval
» unable to post in forum promotion section!?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Finance Management & Iklan :: Finance Management & Iklan-
Jump to: