Nilai Impian Community Forum
Welcome to Nilai Impian Community Forum.
To continue your reading, please regsiter:

1. username
2. email add
3. password

Now u can login and start posting.
TQ
Nilai Impian Community Forum

Sila Daftar
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
AuthorMessage
locco



Posts : 26
Join date : 2010-09-06

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Tue May 03, 2011 5:26 pm

Salam semua,

kami baru terima surat serah kunci hari ni (tarikh surat 21/4 but diorg pos 26/4, due date asal kami 25/4) Very Happy

tapi BPP bulum buat bayaran akhir pada SD lagi... kene tunggu sket lagi... huhu
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Wed May 04, 2011 9:32 am

locco wrote:
Salam semua,

kami baru terima surat serah kunci hari ni (tarikh surat 21/4 but diorg pos 26/4, due date asal kami 25/4) Very Happy

tapi BPP bulum buat bayaran akhir pada SD lagi... kene tunggu sket lagi... huhu

jgn lupa call..kdg2 mereka lum terima surat tu..jd call dah inform yg kita dah dpt. klu nak tlg fax pon bole..tp mereka still need d original utk ambik tindakan..good luck!
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Wed May 04, 2011 11:48 pm

sapo bole bagi budget kasar buat grill...
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Sun May 08, 2011 7:14 pm

faizal_bulat wrote:
sapo bole bagi budget kasar buat grill...

my contractor quote..hollow metal/besi biasa..x kira design 1 umah dillenia $2k..klu wrought iron x kira design dlm $5.5k
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Mon May 09, 2011 9:07 pm

mati2 ingat jmine ni laki... haish...
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Tue May 10, 2011 2:43 pm

faizal_bulat wrote:
mati2 ingat jmine ni laki... haish...

kat maner yg terasa mcm cross-gender ni..hahaha..hahaha
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Mon May 16, 2011 10:41 am

hooray..umah tgh sibuk buat plaster ceiling..eh dimanerkah semua rakan2 yg lain dah dpt kunci ke lum...bz ker buat renovation di rumah masing2.

Camelia...dah dpt kunci ker? last wk berjln2 ker sana nak tgk progress kerja2 diumah..nampak ada rumah di hujung tepi slop dah pindah masuk..so skrg dah 2 rumah di dillenia berpenghuni...is that yur hse?
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Fri May 20, 2011 12:58 pm

senyap jer semua ni...
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Mon May 23, 2011 10:03 am

faizal_bulat wrote:
senyap jer semua ni...

tulah..sume bz dgn umah masing2 kot..
Back to top Go down
View user profile
locco



Posts : 26
Join date : 2010-09-06

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Tue May 31, 2011 6:03 pm

salam semua,

kami hari ni dapat call dari SD amik kunci rumah petang jumaat ni cheers

lewat sebulan dari tarikh asal...syukur alhamdulillah Very Happy
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Tue May 31, 2011 7:15 pm

locco wrote:
salam semua,

kami hari ni dapat call dari SD amik kunci rumah petang jumaat ni cheers

lewat sebulan dari tarikh asal...syukur alhamdulillah Very Happy

congrats...kami sdg bz men"grill sana & sini hihihi
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Tue May 31, 2011 9:53 pm

locco wrote:
salam semua,

kami hari ni dapat call dari SD amik kunci rumah petang jumaat ni cheers

lewat sebulan dari tarikh asal...syukur alhamdulillah Very Happy

tahniah dude...
Back to top Go down
View user profile
locco



Posts : 26
Join date : 2010-09-06

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Tue May 31, 2011 10:47 pm

jmine wrote:
locco wrote:
salam semua,

kami hari ni dapat call dari SD amik kunci rumah petang jumaat ni cheers

lewat sebulan dari tarikh asal...syukur alhamdulillah Very Happy

congrats...kami sdg bz men"grill sana & sini hihihi

jmine, kalo puas hati result keje grill tu rekemen la kat kami kontraktor tu Smile
Back to top Go down
View user profile
rose



Posts : 1
Join date : 2011-06-18

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Sat Jun 18, 2011 4:54 pm

boleh saye tahu hari ape untuk belajar buat coklat tu, pukul berape and berape bayarannye?
Back to top Go down
View user profile
mhasliy



Posts : 9
Join date : 2011-03-31
Age : 37
Location : KL, Putrajaya, Nilai Impian

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Fri Jun 24, 2011 12:19 am

sapo bole bagi budget kasar buat grill...?? & recommend? - dillenia double frontage
Back to top Go down
View user profile
abangbob



Posts : 2
Join date : 2011-06-25

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Sat Jun 25, 2011 2:40 pm

saya ada quaotation untuk nak buat grill dan cabinet dapur, harga wrought iron untk semua pintu dan tingkap rm4000 and untuk cabinet solid nyatoh rm19000,dapur double frontage tu kalau buat L shape full cabinet rasanya berbalaoi kot..klau ada yang murah lagi ckap la...
Back to top Go down
View user profile
jmine



Posts : 103
Join date : 2010-07-20

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Tue Jul 26, 2011 6:49 pm

ada sesaper yg bole recommend kontraktor utk buat water gutters..dahlah kat depan umah tu xder longkang..bila hujan, air mencurah2 terus ke garden..esk2 garden yg lawa bole jd kolam plak..
Back to top Go down
View user profile
faizal_bulat



Posts : 84
Join date : 2010-07-16

PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    Mon Aug 01, 2011 3:25 am

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..    

Back to top Go down
 
wannabe nilai impian community is here - Borak2 pasal apa2 pun..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 12 of 12Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
 Similar topics
-
» Another ZList Wannabe With No Taste Whatsoever
» Michael Shrimpton Interview- Bristol Community Radio
» Call of Duty Community
» Kingdom Of Knuffel - Online Avatar Community
» Xtreme Planet | General Chat Community

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Nilai Impian Community Forum :: Member's Corner :: Member's Corner-
Jump to: